2016. augusztus 22., hétfő

Kezdjük a kezekkel

Nagyon sok kézkrémet használok. Kipróbáltam, hogy minden lehetséges háztartási, takarítási és kertészkedési munka alkalmával, hogy csattintok egy  gumikesztyűt, de nem minden helyzetben kényelmes, ráadásul hosszú távon beleizzad az ember keze, vagyis ugyan úgy kiázik, kiszárad mintha nem lenne rajtam. (hintőporozgatni pedig utálok.)
Így a kiáztatott kacsóimnak marad a rendszeres és hatékony (illatos) hidratálás.

Sok kézkrémet kipróbáltam már, van is ami nagyon jól bevált, de ugye miért ne vegyek/ próbáljak ki azért néha újat vagy valami mást.
Az első számú kedvencem a dm egyik újdonsága  a hangzatos nevű görögdinnye shake kézápoló lotion. Nemcsak az ára remek (500ft környékén mozog) de a 300ml-es pumpás és tetszetős csomagolás is mellette szól.

Ha éppen nincs újdonság a láthatáron biztos kezekkel nyúlok az Atrix kézkrémem után, ami kellemes állagú és illatú , hamar beszívódik és nem hagy ragacsos érzést. Ráadásul hosszan is hidratál, nem kell öt percenként újra kenni.

Bár szeretem kissé csalódás volt a  szintén dm saját márkás író és citrom!!! illatú kézkrémje. Kétségkívül kellemes citromos süti illata van, de a hidratálása kutyafütty. Pillanatok alatt beszívja a bőröm és újabb adagért kiált.

2015-ös téli limitált kiadású termékcsalád egyik tagja volt az Yves Rocher ezen kézkrémje. Hivatalosan fűszeres vanília nevet viselte, számomra igazi karácsonyi  illata volt,  szerencsére inkább a fűszeressége dominált nem a vanília. Jól hidratált és az illata nagyon hosszan tartott. Remek termék! Kíváncsian várom az idei újdonságokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése